dm akcija za žene

Kompanija dm: „Nagrađujemo najbolje inicijative i projekte u našoj zajednici“
ZDRAVLJE Autor: PR tekst 16. jun 202307:57
Podeli :
N1
Prepoznata po svom društveno odgovornom pristupu, uz kontinuiranu posvećenost osnaživanju žena, kompanija dm drogerie markt tokom ovog leta sprovodi sveobuhvatnu kampanju posvećenu socijalnom, mentalnom i fizičkom zdravlju žena.

Kao sastavni deo ovog velikog projekta raspisan je konkurs „dm {ZAJEDNO} za bolje sutra“ u okviru kog će dm podržati najbolje ideje za unapređenje ženskog zdravlja u pomenutim oblastima. Osim toga, kompanija će zajednici pokloniti i letnji dm podcast kroz čije će epizode priznati stručnjaci i poznate ličnosti posebnu pažnju posvetiti poziciji žene u različitim društvenim sferama.

Kampanja Zdravlje žena slavi različitost i ima za cilj građenje podrške za sve žene, jačanjem inkluzivnosti i razbijanjem ustaljenih barijera u društvu. Iz dm-a, kompanije koju većinski čini ženski kolektiv, poručuju da na ovaj način nastavljaju da inspirišu zajednicu na pozitivne promene i zdravije navike.

„Verujemo u moć edukacije i otvorenog dijaloga kada je reč o zdravlju žena. Ovim inspirativnim projektom želimo da obezbedimo platformu za žene na kojoj će one moći da istražuju i steknu uvid u različite teme vezane za zdravlje i da istovremeno podstaknemo osećaj zajedništva i podrške. Žene često daju prioritet potrebama drugih, zanemarujući svoje zdravlje i dobrobit, i zato ovom kampanjom dm želi da im uzvrati pažnju, da podigne svest o važnosti prevencije, ali i da neguje kulturu podrške ženama“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija dm Srbija i Severna Makedonija.

Konkurs za inicijative u oblasti zdravlja žena

U okviru ove snažne kampanje, dm organizuje konkurs „dm {ZAJEDNO} za bolje sutra“ s ciljem da podrži projekte koji doprinose promovisanju, razvoju i unapređenju zdravstveno-socijalnih aspekata zdravlja žena svih godina. Kompanija dm će na ovom konkursu nagraditi najbolje ideje usmerene primarno na podsticanje zdravijeg načina života i prevenciju nastanka bolesti koje pogađaju žene, zatim inicijative za podršku ženama kada je reč o fizičkom i mentalnom zdravlju, zdravom načinu starenja, te inovacijama i edukacijama povezanim s tim temama. Projekte koji obuhvataju inovativne ideje i inicijative koje se bave različitim aspektima zdravlja žena, kao što su fizičko zdravlje, socijalno zdravlje, mentalno blagostanje i pristup zdravstvenim uslugama, zainteresovani mogu da prijave od 15. juna do 15. jula 2023. Sve informacije o konkursu mogu se pronaći na platformi dm Zajedno.

Otvoreni razgovori uz dm podcast

Kao deo kampanje, dm pokreće i letnju seriju podcasta NaZdravlje, koja se bavi širokim spektrom tema o zdravlju žena, a uključuje stručne sagovornike i javne ličnosti koji će učestvovati u diskusijama. Pratioci podcasta mogu da očekuju dragocene informacije i praktične savete u nizu epizoda koje obuhvataju teme kao što su važnost prevencije, izazovi majčinstva, briga o sopstvenom mentalnom i fizičkom zdravlju, ishrana, fitnes, borba s predrasudama i lični razvoj.

U epizodoma podcasta vodeći stručnjaci i poznate ličnosti podeliće sa slušaocima svoje priče, omogućavajući im da se povežu s njihovim iskustvima i perspektivama. Podcast će služiti i kao vredan resurs ženama koje traže pouzdane informacije i smernice, a istovremeno će promovisati kulturu međusobnog osnaživanja.

Ovom jedinstvenom kampanjom dm želi da osnaži žene širom Srbije i odgovori na različite izazove s kojima se one suočavaju u današnjem društvu. Iako širokim spektrom proizvoda, od organske hrane i prirodne nege, do vrhunskih kozmetičkih preparata, kompanija dm obezbeđuje da svaka žena može pronaći za sebe sve što joj je potrebno, ova sveobuhvatna kampanja za zdravlje žena prevazilazi fizičke aspekte, jer na ovaj način dm podstiče žene da daju prioritet svom mentalnom, ali i socijalnom zdravlju i da se oslobode svih stigmi koje ih okružuju.

Tagovi
DM
DROGERIJA
KAMPANJA
KOMPANIJA

NAJČITANIJE VESTI – ZDRAVLJE

Doktor savetuje šta bi trebalo da konzumiraju stariji od 50 godina za jake kosti
15. jun 2023

Trešnje bi trebalo da izbegavaju osobe sa ovim zdravstvenim problemom
12. jun 2023
3

Lubenica jeste zdrava, ali pojedine osobe bi trebalo da budu oprezne
15. jun 2023
1