Petar Jovanovic pomaže školi Sveti Sava

Početna  DRUŠTVO  Porodica Karakan donirala kompjutere školi Sveti Sava i Tužilaštvu

PORODICA KARAKAN DONIRALA KOMPJUTERE ŠKOLI SVETI SAVA I TUŽILAŠTVU

Bujanovačke19. mar 2018.DRUŠTVOGRAD0

LIKE

BUJANOVAC, 19. mart 2018. – Beograđanin Petar Jovanović, iz poznate bujanovačke porodice Karakan, u ponedeljak je Stručnoj školi “Sveti Sava” u Bujanovcu poklonio 10 laptop i 5 personalnih računara.

Na ovom “za školu, učenike i zaposlene značajnom poklonu”, sa instaliranim “windows 7”, donatoru se zahvalila direktorka Biserka Jović.https://393ebca6a3ed050bdff3b6c81fdd343d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Jovanović je najavio da će akcija biti nastavljena, najverovatnije za Petrovdan, kada će, prema njegovom obećanju dopremiti novu opremu za Mesnu zajednicu Krševica.

Po rečima profesora Svetislava Veličkovića, promotera ove akcije i bivšeg radnika SŠ “S.Sava”, u dogovoru sa zamenikom predsednika opštine Bujanovac dr Stojančom Arsićem, predviđeno da se u ovom selu formira informativni centar.

– Osnovni cilj tog centra biće promocija turističkih potencijala opštine Bujanovac. Prevashodno mislim na blizinu manastira Sv. Prohor Pčinjski i arheološkog nalazišta Kale u Krševici – kaže Veličković.

Osim S.Š „S.Sava“, Jovanović je donirao računarsku opremu i Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ u Levosoju i odeljenju Osnovnog javnog tužilaštva u Bujanovcu.

Levosojska škola dobila je po dva personalna i laptop računara, a OJT dva računara.https://393ebca6a3ed050bdff3b6c81fdd343d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Primopredaji poklona, između ostalih, prisustvovao je i zamenik predsesdnika bujanovačke opštine Stojanča Arsić.

Podeli sa prijateljima:


TAGDINACIJAKARAKANŠKOLA SVETI SAVA